Buddy blog

Buddy Blog

Buddy blog

Buddy blog

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Buddy blog

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!

Buddy blog

Je stopper helpen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Als jij je stopper met kennis van zaken wil helpen, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want niemand die beter weet hoe je stopt dan … een ervaringsdeskundige!

Buddy blog

Dagen zonder tabak: streep je stopper rookvrij!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van zijn maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om vol spanning naar uit te kijken. En met zijn eigen persoonlijke stopkalender komt die rookvrije toekomst voor je stopper elke dag een streepje dichterbij.

Buddy blog

De beste buddy ooit? Die herken je meteen aan deze 5 eigenschappen 😉

En we zijn vertrokken! Je stopper gaat vandaag de derde dag van de Buddy Deal in, en dat betekent dat hij misschien al een paar moeilijke momenten heeft. Reden te meer om als buddy extra aandacht aan hem te besteden en je beste beentje voor te zetten! Hoe?

Buddy blog

10 dagen gestopt: dat verdient een beloning!

Proficiat: als alles goed gaat, is je stopper op dit moment al 10 dagen rookvrij! Akkoord, de grootste beloning wordt pas uitgedeeld op 31 mei. Maar mekaar tussendoor eens extra verwennen mag ook…

Buddy blog

Lang zullen ze leven: de positieve effecten van stoppen met roken

Stoppen met roken heeft alleen maar positieve effecten op je lichaam, en dat zowel op korte als op lange termijn. Een paar voorbeelden die je kunnen motiveren…

Buddy blog

Het is officieel: de maand mei is al half voorbij!

Kijk eens op jullie aftelkalender: de eerste twee weken zijn al voorbij! Dat wil zeggen dat jij en je stopper goed op weg zijn om de finish te halen. En je weet wat dat betekent, niet?

Buddy blog

Wat scheelt er met je stopper? Als iemand het weet …

Stoppen met roken kan best pittig zijn. De strijd tegen de sigaret is voor iedereen anders, en iedereen zal anders reageren op de gevolgen van de fysieke en (vooral) mentale ontwenning. Wat kan jij doen?

Buddy blog

Hoe doen de andere buddy’s het? Luister naar hun verhaal …

Stoppen met roken betekent soms het begin van een serieuze beproeving. Niet alleen voor de stopper zelf, maar ook voor zijn omgeving. Daarom willen we alle buddy’s oproepen om hun ervaringen en tips te delen.

Buddy blog

Een paar laatste tips om te voorkomen dat je stopper hervalt …

Misschien is je stopper intussen zo enthousiast over zijn nieuwe leven dat hij zich nauwelijks nog kan voorstellen dat hij ooit rookte. Maar je wil hem toch niet laten gaan zonder een paar laatste tips voor een rookvrije toekomst?

Buddy blog

Missie (bijna) geslaagd! En je weet hopelijk nog wat je beloofd hebt …

Overmorgen is het zover: dinsdag 31 mei vieren jij en je stopper dat hij één maand niet gerookt heeft. Dankzij jouw steun mag hij zich nu al gerust niet-roker noemen. Maar ook na overmorgen kan hij je hulp goed gebruiken…

Buddy blog

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, is je stopper intussen 31 dagen rookvrij. Dat betekent dat jij heel binnenkort je tegenprestatie mag gaan vervullen...

Buddy blog

Missie geslaagd: we hebben de eerste kaap bereikt!

De Buddy Deal zit erop! 31 mei ligt intussen achter ons en alle stoppers en buddy’s mogen best fier zijn op hun prestatie. Want zélfs wie het niet haalde, is een belangrijke ervaring rijker…

Buddy blog

Belofte maakt schuld (en de beelden bewijzen het 😉)

De Buddy Deal zit erop! Heeft jouw stopper de finish gehaald? Wens hem dan ook vanwege Stichting tegen Kanker van harte proficiat! Maar ook jij verdient een pluim voor je inspanningen. En voor we het vergeten … er was nog één dingetje, toch?

Tookit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >