Placeholder

Buddy Blog

Hoe doen de andere buddy’s het? Luister naar hun verhaal …

Stoppen met roken betekent soms het begin van een serieuze beproeving. Niet alleen voor de stopper zelf, maar ook voor zijn omgeving. Daarom willen we alle buddy’s oproepen om hun ervaringen en tips te delen.

Intussen heb je het waarschijnlijk al ondervonden: stoppen met roken heeft een invloed op de stopper én zijn omgeving. Hoe ga jij ermee om? Welke veranderingen heb je gemerkt? En heb je concrete tips voor andere buddy’s of dingen die jouw stopper bijzonder wist te appreciëren?

Lees hier alvast de ervaringen van andere deelnemers.

Wil je andere buddy’s inspireren? Deel jouw ervaring met hen!

Bron: tabakstop.be (Stichting tegen Kanker )

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Buddy blog

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Buddy blog

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!

Buddy blog

Je stopper helpen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Als jij je stopper met kennis van zaken wil helpen, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want niemand die beter weet hoe je stopt dan … een ervaringsdeskundige!