Placeholder

Tips voor Buddy

Hoe doen de andere buddy’s het? Luister naar hun verhaal …

Stoppen met roken betekent soms het begin van een serieuze beproeving. Niet alleen voor de stopper zelf, maar ook voor zijn omgeving. Daarom willen we alle buddy’s oproepen om hun ervaringen en tips te delen.

Intussen heb je het waarschijnlijk al ondervonden: stoppen met roken heeft een invloed op de stopper én zijn omgeving. Hoe ga jij ermee om? Welke veranderingen heb je gemerkt? En heb je concrete tips voor andere buddy’s of dingen die jouw stopper bijzonder wist te appreciëren?

Lees hier alvast de ervaringen van andere deelnemers.

Wil je andere buddy’s inspireren? Deel jouw ervaring met hen!

Bron: tabakstop.be (Stichting tegen Kanker )

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Buddy

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Tips voor Buddy

Dagen zonder tabak: streep je stopper rookvrij!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van zijn maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om vol spanning naar uit te kijken. En met zijn eigen persoonlijke stopkalender komt die rookvrije toekomst voor je stopper elke dag een streepje dichterbij.

Tips voor Buddy

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!