Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Heb je inspiratie en/of steun nodig om je uitdaging aan te gaan? Dan vind je die hier 😉

Vele rokers willen stoppen. Vaak op eigen houtje. Door rokers op te roepen om te stoppen in de maand mei willen we rokers een gelegenheid bieden om samen met duizenden andere stoppers de uitdaging aan te gaan om één maand of meer niet te roken. Wie nood heeft aan extra ondersteuning bij het stoppen, kan terecht bij Tabakstop of een zorgverlener in de buurt zoals een tabakoloog, huisarts of apotheker. Meer informatie ook op tabakologen.be

Voorbereiding op de Buddy-deal

Voor

De Buddy Deal kalender begeleidt je tijdens de hele uitdaging

Om je te helpen tijdens Buddy Deal heeft Stichting tegen Kanker een kalender op maat voor je gemaakt!

Voor

WEBINAR - Hoe moet ik me als stopper (roker) voorbereiden op Buddy Deal?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Voor

Ontmoet Chris, deelnemer aan de Buddy Deal 2023

Chris besloot in 2023 te stoppen met roken met Buddy Deal.

Buddydeal: daar gaan we!

Tijdens

Proficiat, eerste dag geslaagd! En voel je al iets?

Oef, de kop is eraf: je hebt je eerste rookvrije dag al achter de rug! Misschien was het niet altijd even makkelijk en voelde je je soms prikkelbaar of onzeker. Maar het zou zomaar kunnen dat je ook de eerste positieve effecten al hebt gevoeld.

Tijdens

Last van ontwennings verschijnselen? Nicotinevervangers kunnen helpen!

In de eerste week kan je last hebben van ontwenningsverschijnselen. Sterke drang in een sigaret, nervositeit en prikkelbaarheid: stuk voor stuk gevoelens die bijzonder onaangenaam zijn.

Tijdens

Psst … Wist je dat stoppen met roken je seksleven verbetert?

Roken is vaak een afknapper bij jongeren of volwassenen die een partner zoeken. Maar er zijn nog meer redenen waarom rokers een slechter seksleven hebben dan niet-rokers. En dat heeft natuurlijk nog meer gevolgen…

Wat na de Buddy Deal?

Na

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, dan ben je nu al 31 dagen rookvrij. Dat moeten we vieren, en dat zal zeker gebeuren want … je hebt nog iets tegoed van je buddy.

Na

Missie geslaagd: we hebben de eerste kaap bereikt!

De Buddy Deal zit erop! 31 mei ligt intussen achter ons en alle stoppers en buddy’s mogen best fier zijn op hun prestatie. Want zélfs wie het niet haalde, is een belangrijke ervaring rijker…

Na

Belofte maakt schuld (en de beelden bewijzen het 😉)

De Buddy Deal zit erop! Heb jij de finish gehaald? Dan wensen we je graag nogmaals proficiat met je prestatie! En voor we het vergeten … er was nog één dingetje, toch?

Toolkit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >