Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Heb je inspiratie en/of steun nodig om je uitdaging aan te gaan? Dan vind je die hier 😉

Vele rokers willen stoppen. Vaak op eigen houtje. Door rokers op te roepen om te stoppen in de maand mei willen we rokers een gelegenheid bieden om samen met duizenden andere stoppers de uitdaging aan te gaan om één maand of meer niet te roken. Wie nood heeft aan extra ondersteuning bij het stoppen, kan terecht bij Tabakstop of een zorgverlener in de buurt zoals een tabakoloog, huisarts of apotheker. Meer informatie ook op tabakologen.be

Wat na de Buddy Deal?

Na

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, dan ben je nu al 31 dagen rookvrij. Dat moeten we vieren, en dat zal zeker gebeuren want … je hebt nog iets tegoed van je buddy.

Na

Missie geslaagd: we hebben de eerste kaap bereikt!

De Buddy Deal zit erop! 31 mei ligt intussen achter ons en alle stoppers en buddy’s mogen best fier zijn op hun prestatie. Want zélfs wie het niet haalde, is een belangrijke ervaring rijker…

Na

Belofte maakt schuld (en de beelden bewijzen het 😉)

De Buddy Deal zit erop! Heb jij de finish gehaald? Dan wensen we je graag nogmaals proficiat met je prestatie! En voor we het vergeten … er was nog één dingetje, toch?

Na

Moeilijk moment? Hervallen? Je bent zeker niet alleen!

Misschien was de Buddy Deal voor jou hét zetje dat je nodig had om eindelijk de sigaret vaarwel te zeggen, maar bekruipt je soms het verlangen terug? Of misschien heb je de finish (nog) niet gehaald. In beide gevallen geldt: we laten je niet in de kou staan!

Toolkit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >