Placeholder

Tips voor Stopper

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, dan ben je nu al 31 dagen rookvrij. Dat moeten we vieren, en dat zal zeker gebeuren want … je hebt nog iets tegoed van je buddy.

Heb je het niet gehaald? Ook dan heb je een belangrijke stap gezet: je weet wat je wil, en met de kennis en ervaring die je nu hebt opgedaan, wordt het volgende keer al een stuk makkelijker.

Groot nieuws: je bent (waarschijnlijk) niet-roker!

Hadden ze je dát een dikke maand geleden voorspeld, dan had je het waarschijnlijk niet geloofd. Maar de kalender liegt niet: je bleef de hele maand mei rookvrij. Zelfs als het soms niet gemakkelijk was (of zelfs als je een keertje hervallen bent!) mag je SUPERFIER op jezelf zijn. En dat bleef niet onopgemerkt …

Mogen we jou proficiat wensen?

Natuurlijk zijn we bij Stichting tegen Kanker bijzonder blij dat je hebt meegedaan met de Buddy Deal. Maar ook Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid en Lize Feryn willen jullie van harte feliciteren met je prestatie …

Bekijk de video van Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid:

Bekijk de video van Lize Feryn:

We wensen je héél veel plezier met je nieuwe en rookvrije leven!

Hou zeker vol, want geef toe: na al die moeite zou het jammer zijn als je al die voordelen mist die je nog te wachten staan! En wat zou je buddy zeggen? Wat er ons aan doet denken:

Bel/mail/roep je buddy nu maar want …

Hij mag die tegenprestatie vervullen!

We wensen jullie veel plezier met de uitvoering van jullie Buddy Deal, en wees gerust: ook na deze maand mag je van ons nog enkele mails met tips en tricks verwachten én kan je blijven rekenen op de steun van de Stichting tegen Kanker!

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …