Placeholder

Tips voor Stopper

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, dan ben je nu al 31 dagen rookvrij. Dat moeten we vieren, en dat zal zeker gebeuren want … je hebt nog iets tegoed van je buddy.

Heb je het niet gehaald? Ook dan heb je een belangrijke stap gezet: je weet wat je wil, en met de kennis en ervaring die je nu hebt opgedaan, wordt het volgende keer al een stuk makkelijker.

Groot nieuws: je bent (waarschijnlijk) niet-roker!

Hadden ze je dát een dikke maand geleden voorspeld, dan had je het waarschijnlijk niet geloofd. Maar de kalender liegt niet: je bleef de hele maand mei rookvrij. Zelfs als het soms niet gemakkelijk was (of zelfs als je een keertje hervallen bent!) mag je SUPERFIER op jezelf zijn. En dat bleef niet onopgemerkt …

Mogen we jou proficiat wensen?

Natuurlijk zijn we bij Stichting tegen Kanker bijzonder blij dat je hebt meegedaan met de Buddy Deal. Maar ook Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid en Lize Feryn willen jullie van harte feliciteren met je prestatie …

Bekijk de video van Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid:

Bekijk de video van Lize Feryn:

We wensen je héél veel plezier met je nieuwe en rookvrije leven!

Hou zeker vol, want geef toe: na al die moeite zou het jammer zijn als je al die voordelen mist die je nog te wachten staan! En wat zou je buddy zeggen? Wat er ons aan doet denken:

Bel/mail/roep je buddy nu maar want …

Hij mag die tegenprestatie vervullen!

We wensen jullie veel plezier met de uitvoering van jullie Buddy Deal, en wees gerust: ook na deze maand mag je van ons nog enkele mails met tips en tricks verwachten én kan je blijven rekenen op de steun van de Stichting tegen Kanker!

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

De Buddy Deal kalender begeleidt je tijdens de hele uitdaging

Om je te helpen tijdens Buddy Deal heeft Stichting tegen Kanker een kalender op maat voor je gemaakt!

Tips voor Stopper

WEBINAR - Hoe moet ik me als stopper (roker) voorbereiden op Buddy Deal?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Tips voor Stopper

Ontmoet Chris, deelnemer aan de Buddy Deal 2023

Chris besloot in 2023 te stoppen met roken met Buddy Deal.