Placeholder

Tips voor Stopper

Missie geslaagd: we hebben de eerste kaap bereikt!

De Buddy Deal zit erop! 31 mei ligt intussen achter ons en alle stoppers en buddy’s mogen best fier zijn op hun prestatie. Want zélfs wie het niet haalde, is een belangrijke ervaring rijker …

Goed begonnen is half gewonnen!

Eerst en vooral: proficiat! Want vaak is de angst om te stoppen een groter probleem dan het stoppen zelf. De klik maken is dus al een prestatie op zich. En met de juiste mindset en eventueel een beetje professionele hulp valt het stoppen soms beter mee dan gedacht.

Buddy’s ben je voor het leven

Je hebt het gemerkt: echte buddy’s steunen mekaar door dik en dun, ook op momenten dat het even moeilijk gaat. En we gaan er niet flauw over doen: ook nu je (hopelijk) nog gestopt bent, kunnen faalangst, ontwenningsverschijnselen of negatieve emoties nog wel eens de kop opsteken.

Men zegt soms: ‘Roker ben je voor het leven’. Er zijn genoeg ex-rokers om deze slogan tegen te spreken. Dit geldt echter wel voor de steun van je omgeving en Tabakstop die je helpen om een leven lang vol te houden of om er telkens opnieuw met nieuwe moed tegenaan te gaan!

Dus zeggen we bravo aan alle ex-rokers …. of veel succes met je volgende poging! En wie weet zien we je volgend jaar opnieuw bij de Buddy Deal als buddy voor een vriend of vriendin?

Mogen we jullie proficiat wensen?

Natuurlijk zijn we bij Stichting tegen Kanker bijzonder blij dat jullie hebben meegedaan aan de Buddy Deal. Maar ook Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid en Lize Feryn willen jullie van harte feliciteren met je prestatie …

Bekijk de video van Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid:

Bekijk de video van Lize Feryn:

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …