Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Heb je inspiratie en/of steun nodig om je uitdaging aan te gaan? Dan vind je die hier 😉

Vele rokers willen stoppen. Vaak op eigen houtje. Door rokers op te roepen om te stoppen in de maand mei willen we rokers een gelegenheid bieden om samen met duizenden andere stoppers de uitdaging aan te gaan om één maand of meer niet te roken. Wie nood heeft aan extra ondersteuning bij het stoppen, kan terecht bij Tabakstop of een zorgverlener in de buurt zoals een tabakoloog, huisarts of apotheker. Meer informatie ook op tabakologen.be

Voorbereiding op de Buddy-deal

Voor

De Buddy Deal kalender begeleidt je tijdens de hele uitdaging

Om je te helpen tijdens Buddy Deal heeft Stichting tegen Kanker een kalender op maat voor je gemaakt!

Voor

WEBINAR - Hoe moet ik me als stopper (roker) voorbereiden op Buddy Deal?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Voor

Ontmoet Chris, deelnemer aan de Buddy Deal 2023

Chris besloot in 2023 te stoppen met roken met Buddy Deal.

Voor

Ontmoet Nadia, deelnemer aan de Buddy Deal 2022

Nadia, gelegenheidsroker, besloot in 2022 te stoppen met roken met Buddy Deal. Voor deze uitdaging had Nadia een heel bijzondere Buddy: Frank Vandenbroucke, vice-eerste minister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Voor

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Voor

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …

Voor

Dagen zonder tabak: streep jezelf naar de finish!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van je maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om naar uit te kijken. Met jouw eigen persoonlijke stopkalender komt de overwinning elke dag een streepje dichterbij. 

Voor

Stoppen start goed: 10 tips voor je eerste stopdag!

Goed begonnen is half gewonnen! De Stichting tegen Kanker wil je graag proficiat wensen met deze eerste belangrijke stap. En op de eerste dag geven we je al meteen tien tips om de juiste nieuwe routines aan te leren, jezelf te herpakken op moeilijke momenten … of gewoon: jezelf regelmatig een schouderklopje te geven!

Voor

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Toolkit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >