Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Tips voor Stopper

Heb je inspiratie en/of steun nodig om je uitdaging aan te gaan? Dan vind je die hier 😉
Gedurende de hele Buddy Deal campagne worden hier nieuwe artikels geplaatst.

Voorbereiding op de Buddy-deal

Voor

Stoppen start goed: 10 tips voor je eerste stopdag!

Goed begonnen is half gewonnen! De Stichting tegen Kanker wil je graag proficiat wensen met deze eerste belangrijke stap. En op de eerste dag geven we je al meteen tien tips om de juiste nieuwe routines aan te leren, jezelf te herpakken op moeilijke momenten … of gewoon: jezelf regelmatig een schouderklopje te geven!

Voor

Dagen zonder tabak: streep jezelf naar de finish!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van je maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om naar uit te kijken. Met jouw eigen persoonlijke stopkalender komt de overwinning elke dag een streepje dichterbij. 

Voor

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …

Voor

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Voor

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Toolkit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >

Ontvang jouw steunpakket

Schrijf je gratis in