Placeholder

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …

“Snel, gemakkelijk en doeltreffend!”

Dat is de ondertitel van de absolute bestseller ‘Stoppen met roken’ van Allen Carr. Niet meteen de eerste de beste: als jarenlange verstokte roker ondernam hij zelf heel wat pogingen, die aaanvankelijk jammerlijk faalden. Tot hij naar eigen zeggen dé methode ontdekte die wel werkt!

We kunnen het volledige boek moeilijk samenvatten in een paar regels, maar geven je wel alvast zijn 9 belangrijkste tips mee:

1. Bepaal vooraf je stopdatum
(1 mei, bijvoorbeeld ;-)
2. Kijk vooruit
3. Rook (heel bewust) je laatste sigaret
4. Lig niet wakker van de ontwenning(sverschijnselen)
5. Verander je sociale leven niet
6. Denk na over roken
7. Er bestaat niet zoiets als ‘één enkele sigaret’
(en het boek vertelt je precies waarom)
8. Werp je sigaretten weg als je er nog hebt
9. Geniet van je vrijheid

Misschien klinkt dit voor jou te mooi om waar te zijn. Of heb je bij het lezen van de bovenstaande tips toch een paar keer je wenkbrauwen gefronst. Voor je je mening vormt: lees eerst het boek! Met meer dan 20.000.000 verkochte exemplaren zit er misschien toch wel iets in …

Nog geen Buddy Deal gesloten?

Schrijf je in vóór 1 mei en ontvang onze tips via mail!

Bron: allencarr.com

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Dagen zonder tabak: streep jezelf naar de finish!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van je maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om naar uit te kijken. Met jouw eigen persoonlijke stopkalender komt de overwinning elke dag een streepje dichterbij.