Placeholder

Tips voor Buddy

Proficiat vanwege onze ambassadeurs

Fantastisch! Als we het goed hebben, is je stopper intussen 31 dagen rookvrij. Dat betekent dat jij heel binnenkort je tegenprestatie mag gaan vervullen. Ook als hij het niet gehaald heeft, mogen jullie bijzonder fier zijn: met de kennis en ervaring die je stopper heeft opgedaan, wordt het volgende keer al een stuk makkelijker. En hij weet nu dat hij alvast een fantastische buddy aan zijn zijde heeft staan 😉

Een applaus voor JOUW prestatie!

Stoppen met roken is niet makkelijk. Maar ook voor de omgeving van de stopper kan het een hele opgave zijn om extra geduldig te zijn en hem op die moeilijke momenten met raad en daad te ondersteunen. Daarom vinden we dat jij en alle buddy’s ook een schouderklopje verdienen …

Mogen we jullie proficiat wensen?

Natuurlijk zijn we bij Stichting tegen Kanker bijzonder blij dat jullie hebben meegedaan aan de Buddy Deal. Maar ook Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid en Lize Feryn willen jullie van harte feliciteren met je prestatie …

Bekijk de video van Frank Vandenbroucke, vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid:

Bekijk de video van Lize Feryn:

En … weet je nog wat je beloofd hebt?

Jouw steun en (hopelijk) een lang, gelukkig en rookvrij leven zijn natuurlijk de allermooiste beloning voor je stopper. Maar jullie sloten ook een Buddy Deal en dat betekent dat het moment van de waarheid stilaan is aangebroken!

Bel/mail/roep je stopper nu maar want …

Jij bent klaar om die tegenprestatie vervullen!

We wensen jullie veel plezier met de uitvoering van jullie Buddy Deal, en wees gerust: ook na deze maand sta je er niet alleen voor: jij en je stopper mogen van ons nog enkele mails met tips en tricks verwachten én jullie kunnen blijven rekenen op de steun van de Stichting tegen Kanker!

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Buddy

De Buddy Deal kalender om je Stopper te helpen

Buddy Deal wordt een echte uitdaging voor je Stopper. Stichting tegen Kanker heeft een kalender op maat gemaakt om je te begeleiden er het beste van te maken!

Tips voor Buddy

WEBINAR - Hoe kan ik als Buddy echt iemand steunen?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Tips voor Buddy

Frank Vandenbroucke, minister en deelnemer aan Buddy Deal 2022

Als minister van Volksgezondheid weet Frank Vandenbroucke dat stoppen met roken niet gemakkelijk is. Daarom besloot hij om Nadia te steunen bij deze uitdaging.