Placeholder

Tips voor Buddy

Belofte maakt schuld (en de beelden bewijzen het 😉)

De Buddy Deal zit erop! Heeft jouw stopper de finish gehaald? Wens hem dan ook vanwege Stichting tegen Kanker van harte proficiat! Maar ook jij verdient een pluim voor je inspanningen. En voor we het vergeten â€Ļ er was nog ÊÊn dingetje, toch?

Jouw tegenprestatie!

Amir mocht mee op yoga, Lise en Sofie hebben hun verwendag achter de rug en binnenkort springen Fabian en Gust op de koersfiets om eindelijk te zien wie de strafste is tijdens de beklimmingen.

Maar heb jij je tegenprestatie al vervuld? Vertel! Gooi jullie ervaring in de groep of deel een foto of filmpje van de uitvoering van jullie Buddy Deal:

DEEL HET MET ONS!

En wat vond JIJ van de Buddy Deal?

Was de Buddy Deal leuk en maakte jouw steun echt een verschil voor je stopper? Vond je onze artikels nuttig of heb je iets gemist? Deel je mening met ons en stuur je suggesties door, dan houden we er zeker rekening mee bij de volgende Buddy Deal!

GEEF JE MENING

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Buddy

De Buddy Deal kalender om je Stopper te helpen

Buddy Deal wordt een echte uitdaging voor je Stopper. Stichting tegen Kanker heeft een kalender op maat gemaakt om je te begeleiden er het beste van te maken!

Tips voor Buddy

WEBINAR - Hoe kan ik als Buddy echt iemand steunen?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Tips voor Buddy

Frank Vandenbroucke, minister en deelnemer aan Buddy Deal 2022

Als minister van Volksgezondheid weet Frank Vandenbroucke dat stoppen met roken niet gemakkelijk is. Daarom besloot hij om Nadia te steunen bij deze uitdaging.