Placeholder

Buddy Blog

Het is officieel: de maand mei is al half voorbij!

Kijk eens op jullie aftelkalender: de eerste twee weken zijn al voorbij! Dat wil zeggen dat jij en je stopper goed op weg zijn om de finish te halen. En je weet wat dat betekent, niet?

Beloftes, die komen we na
Als jullie zo verdergaan, mag je stopper zich over twee weken fier op de borst kloppen en is jullie missie geslaagd! En je weet ongetwijfeld nog wat je beloofd hebt, dus dan is het ook tijd om jouw deel van de Buddy Deal na te komen. Maar voor het zover is …

Tijd voor een verrassing!
Misschien stond je stopper er ook bij stil (of hebben jullie vandaag op jullie kalender gemarkeerd) dat jullie halfweg zijn. Maar deze verrassing zag niemand aankomen …

  • Verras je stopper met zijn lievelingsgerecht of stuur een kaartje om hem een hart onder de riem te steken.
  • Laat je creativiteit de vrije loop en bak een taart, schrijf een gedicht, brei een muts, knutsel een kroon …
  • Versier zijn bureau of verstop een persoonlijk briefje bij de lunch.

Alle manieren zijn goed om te zeggen: “Proficiat met je eerste halve rookvrije maand!”

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Buddy blog

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Buddy blog

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!

Buddy blog

Je stopper helpen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Als jij je stopper met kennis van zaken wil helpen, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want niemand die beter weet hoe je stopt dan … een ervaringsdeskundige!