Placeholder

Tips voor Buddy

Je stopper helpen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Als jij je stopper met kennis van zaken wil helpen, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want niemand die beter weet hoe je stopt dan … een ervaringsdeskundige!

“Snel, gemakkelijk en doeltreffend!”

Dat is de ondertitel van de absolute bestseller ‘Stoppen met roken’ van Allen Carr. Niet meteen de eerste de beste: als jarenlange verstokte roker ondernam hij zelf heel wat pogingen, die jammerlijk faalden. Tot hij naar eigen zeggen dé methode ontdekte die wel werkt!

We kunnen het volledige boek moeilijk samenvatten in een paar regels, maar geven je wel alvast zijn 9 belangrijkste tips mee:

1. Bepaal vooraf je stopdatum
(1 mei, bijvoorbeeld ;-)
2. Kijk vooruit
3. Rook (heel bewust) je laatste sigaret
4. Lig niet wakker van de ontwenning(sverschijnselen)
5. Verander je sociale leven niet
6. Denk na over roken
7. Er bestaat niet zoiets als ‘één enkele sigaret’
(en het boek vertelt je precies waarom)
8. Werp je sigaretten weg als je er nog hebt
9. Geniet van je vrijheid

De perfect lectuur voor jouw stopper? Of als hij niet zo’n lezer is: haal het boek in huis en lees hoe jij hem kunt helpen! Met meer dan 20.000.000 verkochte exemplaren zit er misschien toch wel iets in …

Nog geen Buddy Deal gesloten?

Schrijf je in vóór 1 mei en ontvang onze tips via mail!

Bron: allencarr.com

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Buddy

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Tips voor Buddy

Dagen zonder tabak: streep je stopper rookvrij!

Over een paar dagen is het zover: de eerste dag van zijn maand zonder tabak! Geen nachtmerrie, maar iets om vol spanning naar uit te kijken. En met zijn eigen persoonlijke stopkalender komt die rookvrije toekomst voor je stopper elke dag een streepje dichterbij.

Tips voor Buddy

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!