Placeholder

Tips voor Buddy

Wat scheelt er met je stopper? Als iemand het weet …

Stoppen met roken kan best pittig zijn. De strijd tegen de sigaret is voor iedereen anders, en iedereen zal anders reageren op de gevolgen van de fysieke en (vooral) mentale ontwenning. Wat kan jij doen?

Ken je stopper
Dat je stopper aan jou dacht voor de Buddy Deal heeft waarschijnlijk een reden. Een gokje? Misschien ben jij wel de persoon die hem het best kent en die, zonder veel woorden, voelt wat er in je stopper omgaat. Of die op moeilijke momenten voor een nuchtere kijk zorgt en hem weer met beide voeten op de grond zet.

Praten werkt
Dat betekent dus ook dat jij een geschikte persoon bent om gewoon te luisteren naar je stopper of (als je denkt dat dit nodig is) te vragen hoe het gaat of hoe je kunt helpen. Maar het belangrijkste dat je kunt doen?

Blijf altijd kalm en begripvol en laat weten dat je er bent voor je stopper!

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Buddy

De Buddy Deal kalender om je Stopper te helpen

Buddy Deal wordt een echte uitdaging voor je Stopper. Stichting tegen Kanker heeft een kalender op maat gemaakt om je te begeleiden er het beste van te maken!

Tips voor Buddy

WEBINAR - Hoe kan ik als Buddy echt iemand steunen?

Op basis van hun ervaring en de getuigenissen van de deelnemers aan de vorige editie, zullen onze experten je begeleiden om deze uitdaging zo comfortabel mogelijk aan te gaan.

Tips voor Buddy

Frank Vandenbroucke, minister en deelnemer aan Buddy Deal 2022

Als minister van Volksgezondheid weet Frank Vandenbroucke dat stoppen met roken niet gemakkelijk is. Daarom besloot hij om Nadia te steunen bij deze uitdaging.