Placeholder

Buddy Blog

Wat scheelt er met je stopper? Als iemand het weet …

Stoppen met roken kan best pittig zijn. De strijd tegen de sigaret is voor iedereen anders, en iedereen zal anders reageren op de gevolgen van de fysieke en (vooral) mentale ontwenning. Wat kan jij doen?

Ken je stopper
Dat je stopper aan jou dacht voor de Buddy Deal heeft waarschijnlijk een reden. Een gokje? Misschien ben jij wel de persoon die hem het best kent en die, zonder veel woorden, voelt wat er in je stopper omgaat. Of die op moeilijke momenten voor een nuchtere kijk zorgt en hem weer met beide voeten op de grond zet.

Praten werkt
Dat betekent dus ook dat jij een geschikte persoon bent om gewoon te luisteren naar je stopper of (als je denkt dat dit nodig is) te vragen hoe het gaat of hoe je kunt helpen. Maar het belangrijkste dat je kunt doen?

Blijf altijd kalm en begripvol en laat weten dat je er bent voor je stopper!

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Buddy blog

5 dingen om te doen als jouw stopper het moeilijk heeft

Iedereen die het ooit zelf probeerde, weet: stoppen met roken is niet altijd makkelijk! Zeker de eerste weken kan je wel eens de muren oplopen. Ook voor de mensen rond de stopper kan dit een uitdaging zijn. Hoe ga je hiermee om? En wat kan jij doen om de slaagkansen te verhogen?

Buddy blog

Stoppen met excuses: je stopper maakt zichzelf iets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Hieronder vind je een aantal dingen die jij kan zeggen om je stopper van mening te doen veranderen!

Buddy blog

Je stopper helpen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Als jij je stopper met kennis van zaken wil helpen, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want niemand die beter weet hoe je stopt dan … een ervaringsdeskundige!