Placeholder

Stopper Blog

Stoppen met roken? Reken maar!

Dat roken veel geld kost, dat weten we allemaal. En dan hebben we het alleen nog maar over de prijs van al die pakjes sigareten of roltabak. Want de medische kosten die er eventueel nog bijkomen, daar zullen we verder maar niet op ingaan.

€ 2.828 per jaar verdienen?

Zo’n aanbod krijg je nergens: hier op de website kan je zomaar € 2.828 per jaar verdienen en je moet er helemaal geen speciale diploma’s of ervaring voor hebben! Bovendien bieden we je een contract van onbepaalde duur: elk jaar dat je niet rookt, verdien je dit bedrag!

Maar misschien verdien je nog veel méér …

Feit is dat rokers gemiddeld € 2.828 per jaar aan sigaretten uitgeven. Da’s elke tien jaar een nieuwe auto! In de toekomst zal je nog veel meer verdienen: in Nederland en Frankrijk betaal je soms al € 10 voor een pakje, en België is aan een inhaalbeweging bezig.

Meer weten?
Bekijk het filmpje!

Bron: tabakstop.be (Stichting tegen Kanker )

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Stopper blog

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Stopper blog

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Stopper blog

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …