Placeholder

Tips voor Stopper

Missie (bijna) geslaagd! En je hebt nog veel méér om naar uit te kijken …

Overmorgen is het zover: dinsdag 31 mei vieren jij en je buddy dat je één maand gestopt bent! Intussen mag je jezelf gerust niet-roker noemen én heb je een mailbox en website boordevol tips om dat ook zo te houden.

Bovendien liggen er nog twee geweldige beloningen op je te wachten …

#1 De tegenprestatie van je buddy overmorgen

Ongetwijfeld herinner je je nog de belofte die je buddy je gedaan heeft toen jullie je inschreven voor de Buddy Deal. Als jij stopte, dan ging je buddy …

Vul zelf maar in én herinner hem er al maar aan dat hij zijn tegenprestatie mag beginnen voorbereiden!

#2 De gezondheidsvoordelen voor de rest van je leven

Na één maand heb je al kunnen proeven van de voordelen van een rookvrij leven. Benieuwd wat er in de komende jaren nog allemaal gebeurt?

  • Na 1 jaar: Je risico op een hartziekte is met de helft gedaald.
  • Na 5 jaar: Je risico op een beroerte is met de helft gedaald. Ook het risico op kanker in je mond, slokdarm en blaas is met de helft verminderd.
  • Na 10 jaar: Je risico op longkanker is met de helft afgenomen. Je risico op een beroerte is nu even groot als voor iemand die niet rookt.
  • Na 15 jaar: Je risico op een hartziekte is even groot als voor iemand die niet rookt. Je kans op overlijden is nu praktisch even groot als voor iemand die nooit heeft gerookt.

Je ziet: stoppen met roken wordt nóg beter met de jaren!

Bron:
https://www.tabakstop.be/rokers/waarom-stoppen/gezondheidsvoordelen

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …