Placeholder

Tips voor Stopper

Proficiat, je bent bijna halfweg! En, voel jij dit ook?

Wat als we je vertellen dat je al halverwege bent? Met de hulp van je buddy ben je nu al bijna twee weken rookvrij. Zullen we samen eens een kleine check-up doen van je conditie?

Je bloedsomloop is beter
Vanaf de eerste dag gaat je bloedsomloop er stelselmatig op vooruit, en op dit moment is die al een flink stuk beter dan bij de start.

Je hebt meer zuurstof in je bloed
Reeds enkele uren na de laatste sigaret is een verbetering meetbaar. Intussen ondervind je waarschijnlijk al dat je vrijer ademt en minder snel buiten adem bent.

Je ademhaling verbetert
De eerste dagen reinigen je longen zich. Dat ging mogelijk gepaard met hoesten, maar binnenkort zal je merken dat je minder hoest en minder ‘piept’ als je ademt.

Meer voordelen?
Bekijk het filmpje!

En het wordt de komende weken, maanden en jaren alleen maar beter: kijk maar!

Bron:
https://www.tabakstop.be/rokers/waarom-stoppen/gezondheidsvoordelen

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …