Placeholder

Stopper Blog

Waar of niet waar: niet-rokers genezen sneller!

In de volksmond heet het dat rokers de beste genezers zijn. Want de drang naar een sigaret maakt dat ze liefst zo snel mogelijk weer op de been zijn. Maar de echte waarheid is anders!

Wonden genezen minder snel

Bij kleine kwetsuren is dat hoogstens een beetje vervelend. Maar bij operaties of na een (zwaar) ongeluk is dat een serieus nadeel en kan het zelfs een levensgroot verschil maken. Bij zware verwondingen zal het ook flink langer duren voor je écht weer op de been bent.

Dus als je nog een reden zocht om te stoppen …

Je kansen op een goed herstel vergroten aanzienlijk en je mag sneller terug naar huis na een ziekenhuisopname.

Bron:
https://www.ikstopnu.nl/wp-content/uploads/2021/11/Stopplan-Ikstopnu-digitaal-invulbaar-nov-2021.pdf

Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Stopper blog

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Stopper blog

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Stopper blog

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …