Placeholder

Tips voor Stopper

Zet jezelf dit weekend maar eens in de bloemetjes!

Stoppen met roken is soms hard werken. Het enige verschil met je job is misschien: ook in het weekend doen we dapper door! Maar dat betekent niet dat jij je niet mag ontspannen…

Tip 1: doen we dit weekend iets leuks?
Tijd om te ontspannen? Roken doe je niet meer, maar er zijn nog meer dan genoeg andere manieren om jezelf eens te verwennen. Wees voorzichtig met ‘moeilijke’ plaatsen en momenten, maar op restaurant, in het museum en op tal van andere plaatsen houd je het gegarandeerd rookvrij.

Tip 2: je hebt een cadeautje ‘verdiend’!
Hoeveel rookte je? Wat kostte dat elke dag? Reken maar uit: na 14 dagen heb je al een mooi extraatje verdiend. Niet dat je al je geld daarom direct moet uitgeven, maar verwen jezelf gerust eens met (bijvoorbeeld) een leuke kamerplant of een avondje naar de cinema!

Tip 3: vergeet je buddy niet …
Alles wat leuk is, is leuker met twee (dat klinkt misschien bekend in de oren ;-). Je buddy heeft je door dik en dun gesteund, dus wie weet kan je hem én jezelf een pleziertje doen dit weekend?

Inspiratie nodig? Er zijn heel wat websites boordevol suggesties!

Schrijf je in en ontvang onze tips via mail!
Deel dit artikel of stuur naar een vriend
Was dit artikel nuttig voor jou?

Tips voor Stopper

Stoppen? Jouw speciale reden blijft de beste motivatie!

Redenen genoeg om te stoppen met roken. Gelukkig maar, want een ijzersterke motivatie is de eerste stap richting succes. Schrijf op wat jouw persoonlijke redenen zijn, want deze lijst zal je de komende weken nog vaak helpen!

Tips voor Stopper

Nog steeds excuses? Maak jezelf niets wijs!

Er zijn heel wat goeie redenen om te stoppen met roken. Maar elke roker heeft er nog véél meer om dat niet te doen. Maar kloppen die wel … of maak jij jezelf iets wijs?

Tips voor Stopper

Stoppen volgens het boekje? Lees Allen Carr!

Er bestaat geen handleiding om te stoppen met roken … of toch? Voor je de sigaret definitief afzweert, hebben wij de perfecte lectuur voor je. Want naast je buddy hebben we nog iemand klaarstaan die weet hoe je dat het best aanpakt …