Tips voor Buddy

Tips voor Buddy

Tips voor Buddy

Heb je inspiratie en/of steun nodig om de best mogelijke Buddy te zijn? Dan vind je die hier 😉
Gedurende de hele Buddy Deal campagne worden hier nieuwe artikels geplaatst.

Buddydeal: daar gaan we!

Tijdens

Missie (bijna) geslaagd! En je weet hopelijk nog wat je beloofd hebt …

Overmorgen is het zover: dinsdag 31 mei vieren jij en je stopper dat hij één maand niet gerookt heeft. Dankzij jouw steun mag hij zich nu al gerust niet-roker noemen. Maar ook na overmorgen kan hij je hulp goed gebruiken…

Tijdens

Een paar laatste tips om te voorkomen dat je stopper hervalt …

Misschien is je stopper intussen zo enthousiast over zijn nieuwe leven dat hij zich nauwelijks nog kan voorstellen dat hij ooit rookte. Maar je wil hem toch niet laten gaan zonder een paar laatste tips voor een rookvrije toekomst?

Tijdens

Hoe doen de andere buddy’s het? Luister naar hun verhaal …

Stoppen met roken betekent soms het begin van een serieuze beproeving. Niet alleen voor de stopper zelf, maar ook voor zijn omgeving. Daarom willen we alle buddy’s oproepen om hun ervaringen en tips te delen.

Tijdens

Wat scheelt er met je stopper? Als iemand het weet …

Stoppen met roken kan best pittig zijn. De strijd tegen de sigaret is voor iedereen anders, en iedereen zal anders reageren op de gevolgen van de fysieke en (vooral) mentale ontwenning. Wat kan jij doen?

Tijdens

Het is officieel: de maand mei is al half voorbij!

Kijk eens op jullie aftelkalender: de eerste twee weken zijn al voorbij! Dat wil zeggen dat jij en je stopper goed op weg zijn om de finish te halen. En je weet wat dat betekent, niet?

Tijdens

Lang zullen ze leven: de positieve effecten van stoppen met roken

Stoppen met roken heeft alleen maar positieve effecten op je lichaam, en dat zowel op korte als op lange termijn. Een paar voorbeelden die je kunnen motiveren…

Tijdens

10 dagen gestopt: dat verdient een beloning!

Proficiat: als alles goed gaat, is je stopper op dit moment al 10 dagen rookvrij! Akkoord, de grootste beloning wordt pas uitgedeeld op 31 mei. Maar mekaar tussendoor eens extra verwennen mag ook…

Tijdens

De beste buddy ooit? Die herken je meteen aan deze 5 eigenschappen 😉

En we zijn vertrokken! Je stopper gaat vandaag de derde dag van de Buddy Deal in, en dat betekent dat hij misschien al een paar moeilijke momenten heeft. Reden te meer om als buddy extra aandacht aan hem te besteden en je beste beentje voor te zetten! Hoe?

Toolkit voor organisaties

Personaliseer het Buddy Deal-communicatiemateriaal

Ontdek meer >

Ontvang jouw steunpakket

Schrijf je gratis in